Їли колись | #3 Їжа майя на нашому столі

Говорити про їжу Мезоамерики варто хоча б тому, що уявити сучасну кухню без неї дуже складно. Багато культурних рослин на нашому столі походять саме звідти.

З іншого боку, мешканці Старого світу добилися досить скромних успіхів в одомашненні тварин, тривалий час не знали іншого молока крім материнського.

Про загадкових предків кукурудзи, а також, квасолю, гарбузи, томати, авокадо, картоплю, какао та інші культури, що походять з різних регіонів Америки. У третьому випуску подкасту “Їли колись” розповідає дослідник історії та культури доколумбової Мезоамерики Віктор Талах.

Be the first to comment on "Їли колись | #3 Їжа майя на нашому столі"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*