Коронолєтнік: бари, кафе та ресторани

В черговому коронавипуску говоримо про креативне виживання ресторанів на каран**ні, адвокаційні переможеньки, культурні зрадоньки та чому кияни не замовляють доставку борщу. Смачного!

Цей подкаст є частиною незалежної спільноти українських подкастів «Радіо Поділ»

Підтримай «Радіо Поділ» та отримай додатковий контент!

Підпишись на Patreon: http://patreon.com/radiopodil

Facebook: https://www.facebook.com/radio.podil/

Інші соціальні мережі та більше подкастів на сайті: http://radiopodil.org/podcasts

Джерела:

150 млн від Епіцентру на коронаборотьбу та “Корпорацію монстрів” http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/2020.html

Масштаби кризи для малих та середніх бізнесів

https://bakertilly.ua/news/id48203

Кількість малих та середніх бізнесів Києва та скільки з них платить податки http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/1351.html

Дослідження по закладах громадського харчування в розрізі міст http://market-infr.od.ua/journals/2018/16_2018_ukr/13.pdf та http://market-infr.od.ua/journals/2018/16_2018_ukr/13.pdf

КМДА та спрощення оформлення літніх майданчиків https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_mi_rozumiyemo_yak_skladno_sogodni_biznesu_i_scho_yogo_treba_pidtrimati_i_robimo_vse_scho_mozhemo_v_tsiy_situatsi/

Акція рестораторів в Києві https://www.rbc.ua/ukr/styler/ofisom-prezidenta-aktivisty-otkryli-restoran-1588445064.html

Їжа від фермерів села Гоголів

https://gogoliv.com/shop/

Фермери First Point http://surl.li/bush

Про кризу в креативних індустріях

https://ukr.lb.ua/culture/2020/04/01/454238_pershi_dva_tizhni_karantinu_prodazhi.html

Be the first to comment on "Коронолєтнік: бари, кафе та ресторани"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*