Подкаст: Відтворювати в новому вікні | Скачати () | Репост
Друг-вайнлавер попросив принести йому пляшечку Кави, і ви розгублено йдете у кав’ярню? Стоп! Можливо, вам потрібно у винний маркет 😏
У восьмому епізоді “Шо в келиху?” сомельє компанії Vinfort, засновниця винного клубу WineLovers Катерина Спасіченко розповідає про різні види ігристого: Шампанське, Каву, Просекко та інші.
Ви почуєте:
– Звідки у вині беруться бульбашки;
– Чому не всі ігристі – це Шампанське;
– Чому високі келихи флюте – не наш варіант;
– З чим поєднувати ігристі вина;
– Як у винному світі ставляться до Просекко;
– Під яке вино могли би писати Кафка, Толкін чи Франко (можливо, ми згадали там і вашого улюбленого письменника – перевірте!)
А також ми дегустуємо ігристе “Біссер” від виноробні “Колоніст”.
Be the first to comment on "Епізод 8. Шампанське чи ігристе? Правда про вина з бульбашками"