Епізод 12. Як вина стають солодкими?

Любите солоденьке? Вино теж може таким бути 😏
Про солодкі і напівсолодкі вина розповідає в новому епізоді “Шо в келиху?” Гліб Кошелєв – шеф-сомельє Vino.ua та бренд амбамадор Vitis Group.

Ви почуєте:
– Чи можуть у вино додавати білий цукор;
– Чому в Україні немає порошкового вина і звідки взявся цей міф;
– Як Кагор приїхав до України;
– Якими шляхами можна отримати солодкі вина і чому вони такі дорогі;
– Яка їжа пасуватиме до солоденького напою;
– Із келихом якого вина варто дивитися “Дюну”.

А також дегустуємо витримане Мерло від Виноробного господарства Князя Трубецького 🍷

Be the first to comment on "Епізод 12. Як вина стають солодкими?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*