Чому мурахи лізуть на дерево, або що їли у Китаї

“Це жахливо, воно смакує так, неначе сам чортяка приготував для мене ці яйця”. Так одне з авторитетних західних ЗМІ свого часу описало традиційну китайську страву, відому під назвою “столітні яйця”. Але самим китайцям вона дуже подобається. В той же час їм не подобаються подібні рецензії, так само, як і західна кухня.

У новому випуску подкасту “Їли колись” поговоримо з китаєзнавицею Світланою Призинчук про китайський гастрономічний патріотизм, екзотичні страви, назви й смаки, чай, спеції, локшину, качку по-пекінськи, а також, до чого тут мурахи, що лізуть на дерево.

Be the first to comment on "Чому мурахи лізуть на дерево, або що їли у Китаї"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*