Прем’єра | СКАЙ — Вибачай

Лідер групи СКАЙ Олег Собчук встигає просувати власний сольний проект, але при цьому не забуває і про справи команди. Спільно з колегами він підготував свіжу пісню, яка отримала назву «Вибачай».

«Кожна людина має за що вибачитися. Я вважаю, що лише повноцінна особистість, яскрава, мудра, смілива людина може і вміє вибачатися. Тому завжди приходить час, коли ти замислюєшся і розумієш, що треба подякувати усім і усьому за те, що в тебе є, і за те, ким ти є. І якщо ти зробив щось не так, то можна і треба вибачитися. Ми зараз живемо в такий час, що ми не знаємо, що буде завтра, тому треба цінувати те, що в нас є, і тих, хто в нас є», — переконує фронтмен СКАЙ Олег Собчук.

Пісня «Вибачай» дещо нетипова для групи СКАЙ і має незвичне як для них звучання.

«Ні для кого не секрет, що СКАЙ любить експериментувати і ця пісня не виняток. Ми любимо слухати різну музику, різних стилів і ця пісня, скажу від себе, особисто як автор, вона навіяна часом, вона навіяна подіями, вона навіяна справжніми відчуттями, тому впевнений, що ця пісня сподобається і нашим прихильникам, і новим слухачам. Ми готові до об’єктивної критики, тому що не спробуєш — не взнаєш».

До того як спробувати, пісня мала інше звучання, а в процесі роботи набула нового вигляду.

«Спочатку вона мала бути акустичною. Я взагалі люблю акустичні версії будь-яких наших пісень. А потім просто захотілося зробити її сучасною. І тут підключилися наші друзі саундпродюсери Євген Чичановський і Тимофій Решетько і разом створили ось таку пісню», — розповів Олег Собчук.

Be the first to comment on "Прем’єра | СКАЙ — Вибачай"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*