Прем’єра | FAHOT — Шляк Би Трафив Тих Бабів

FAHOT з ТНМК скористався паузою у діяльності групи і випустив сольний альбом. Платівка отримала назву «God Mode». Так в улюбленій грі дитинства музиканта DOOM називався режим, коли, увівши певний код, твій герой отримував безмежне здоров’я і безмежну кількість набоїв. Матеріал для самостійної платівки збирався протягом 13 років. Так історія треку «Шляк Би Трафив Тих Бабів», який потрапив на диск, розпочалася з розповіді подруги FAHOTа, котру якось в Івано-Франківську затопили сусіди зверху.

«Прийшла сусідка, яка все це зробила, подивилась на стелю, оцінила збитки, дістала з квартири свого майже сплячого чоловіка, той мовчки спустився на поверх нижче, пройшовся по квартирі, подивився на стелю мовчки, не кажучи ні слова, оцінив рівень збитків, і, виходячи з квартири, сказав виключно одну фразу самому собі під ніс: «Шляк би трафив тих бабів», — розповів музикант.

Попри провокаційну назву пісні, FAHOT каже, що це його маніфест чоловічої любові до жінок. Незважаючи ні на що.

«Як би там не було, щоб там не було, скільки би емоцій та енергії в нас на це би не йшло, скільки б сварок не було між гендерними розкладами, чоловіки все одно люблять жінок і все, що вони роблять, вони все одно роблять заради них. Тому «Шляк Би Трафив Тих Бабів»», — пояснює FAHOT.

© FDR Media | fdr@fdrmedia.com

Be the first to comment on "Прем’єра | FAHOT — Шляк Би Трафив Тих Бабів"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*