Подкаст: Відтворювати в новому вікні | Скачати () | Репост
В черговому коронавипуску говоримо про креативне виживання ресторанів на каран**ні, адвокаційні переможеньки, культурні зрадоньки та чому кияни не замовляють доставку борщу. Смачного!
Цей подкаст є частиною незалежної спільноти українських подкастів «Радіо Поділ»
Підтримай «Радіо Поділ» та отримай додатковий контент!
Підпишись на Patreon: http://patreon.com/radiopodil
Facebook: https://www.facebook.com/radio.podil/
Інші соціальні мережі та більше подкастів на сайті: http://radiopodil.org/podcasts
Джерела:
150 млн від Епіцентру на коронаборотьбу та “Корпорацію монстрів” http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/2020.html
Масштаби кризи для малих та середніх бізнесів
https://bakertilly.ua/news/id48203
Кількість малих та середніх бізнесів Києва та скільки з них платить податки http://kiev-chamber.org.ua/uk/17/1351.html
Дослідження по закладах громадського харчування в розрізі міст http://market-infr.od.ua/journals/2018/16_2018_ukr/13.pdf та http://market-infr.od.ua/journals/2018/16_2018_ukr/13.pdf
КМДА та спрощення оформлення літніх майданчиків https://kyivcity.gov.ua/news/vitaliy_klichko_mi_rozumiyemo_yak_skladno_sogodni_biznesu_i_scho_yogo_treba_pidtrimati_i_robimo_vse_scho_mozhemo_v_tsiy_situatsi/
Акція рестораторів в Києві https://www.rbc.ua/ukr/styler/ofisom-prezidenta-aktivisty-otkryli-restoran-1588445064.html
Їжа від фермерів села Гоголів
Фермери First Point http://surl.li/bush
Про кризу в креативних індустріях
https://ukr.lb.ua/culture/2020/04/01/454238_pershi_dva_tizhni_karantinu_prodazhi.html
Be the first to comment on "Коронолєтнік: бари, кафе та ресторани"