Подкаст: Відтворювати в новому вікні | Скачати () | Репост
Зазвичай ми не замислюємося про важливість нюху, поки не втратимо його через COVID 🤔
А втім, завдяки цьому ми можемо відчувати такий безмежний світ вина. Про це говоримо із засновницею блогу “Сомельє в зелених штанях” Анною Євгенією Янченко у подкасті.
Ви почуєте:
– Результати дослідження про пиття вина в Україні: які країни ми частіше купуємо і за скільки грошей;
– Чому Аня Женя купує органічні вина, але не “натуральні”;
– На честь якого сорту винограду звати кота нашої гості і чому;
– Запах спирту у вині: ок чи не ок?
– Як працює наш нюх і чому одні люблять кінзу, а інші ненавидять;
– Яке вино варто підібрати під банош, ліниві вареники та гречку (заклинаємо не слухати на голодний шлунок).
А також дегустуємо Шардоне від Бейкуш і ділимося враженнями
Be the first to comment on "Епізод 11. Яке вино ми обираємо і до чого тут наш нюх"