Лише 34% чоловіків вважають домаганнями нав’язливі наполягання на побаченні — дослідження

Учасниця фотопроєкту #Небезмежність Ірина розповідає про зустріч у дитинстві з ексгібіціоністом, фотограф Валентин Кузан —‎ про те, що насильство починається з толерантності до домагань. А експертка Фонду ООН Анна Цицак наводить свіже дослідження щодо вуличного харасменту в Україні.

About the Author

Громадське Радіо
Подкасти радіомережі “Громадське радіо” (м. Київ та область – 70,4 МГц (УКХ); м. Волноваха – 66,05 МГц (УКХ) та 103,8 МГц (FM); м. Краматорськ – 103,2 МГц; м. Красноармійськ – 99,6 МГц; м. Старобільськ – 90,2 МГц; с. Широке – 101,8 МГц; смт. Біловодськ – 92,6 МГц; смт. Білолуцьк – 100 МГц; смт. Зоринівка – 103,7 МГц). Сайт: hromadske.radio

1 Comment on "Лише 34% чоловіків вважають домаганнями нав’язливі наполягання на побаченні — дослідження"

  1. Висловлює небажання вступати в діалог, тому що впевнена у своїй правоті, і ця впевненість переходить в самовпевненість. При зіткненні з таким типом поведінки в конфлікті потрібно пам ятати, що «Акула» боїться, коли про неї збирається інформація, і намагається перекрити всі інформаційні джерела про себе, а також не хоче і боїться відкритого обговорення проблеми конфлікту, так як вона її не цікавить, для неї важлива лише власна позиція. Вступаючи в конфліктний процес, вона воліє, щоб інші уникали або залагоджували конфлікти.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*