Епізод 5. Винний код. Чому нам варто пити українське?

У п’ятому епізоді говоримо із Сергієм Клімовим, засновником Kyiv Food and Wine Festival та винного бару Like a Local’s. Ви почуєте:

– Які місцеві українські сорти варто спробувати;
– Чому українське вино не завжди якісне, і що з цим робити;
– Чи справді імпортні натуральні вина такі корисні, як кажуть;
– Чи ок, коли у вині ви відчуваєте скислі яблука чи мокрих коней;
– Які вина найкраще продаються в Україні;
– Яке вино ми втратили, коли Росія анексувала Крим;
– Із келихом якого українського вина могли би створювати свої фільми Тарантіно, Кубрик і Лінч.

А також дегустуємо цілих два вина: український автохтон Тельті-Курук від Shabo та закарпатський Черсегі від Chizay.

Be the first to comment on "Епізод 5. Винний код. Чому нам варто пити українське?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*